O hotelu

Hotel Princess je oaza luksuza, dizajnerskog minimalizma, osjećaja zadovoljstva i ugode. Mjesto u kojemu će se probuditi sva Vaša osjetila a Vi se slijedom toga osjećati odlično.

Ovaj moderno uređeni hotel, što se razaznaje čim se stupi u njegov impozantan lobi, smješten je podno južnog dijela Plešivice, poznatijeg još i kao vinogradarski kraj, usred nepregledne ravnice koja pokazuje sva obilježja ovoga prirodom bogatog kraja. Posvećen kako revitalizaciji Jastrebarskog, tako i inovaciji u smislu modernih tehnologija, vizija Hotela Princess promovira odgovoran turizam gdje vrijednost tradicije, lokalne kulture i okoliša igraju ključnu ulogu u viziji hotela i njegovih usluga te posljedično i iskustva svakog gosta.

Smješten na samome rubu Grada Zagreba, a tek kilometar od centra grada Jastrebarskog, Princess nudi mir, tišinu i odmor na čistome zraku, u okruženju vinograda i prostranih ravnica.

Sam ulazak u hotel je događaj za sebe – naime, u prostoru lobija nalazi se prekrasan luster koji, uklopljen u jednako moderno dizajniran interijer, na prvi pogled ukazuje na ono što Princess predstavlja: luksuz, udobnost i šarm. Hotel ima 82 moderno uređene Deluxe sobe te 11 prostranih apartmana, od čega su dva – Royal i Ljubavni tematski uređeni, tako pružajući nezaboravan doživljaj kroz prostranost i udobnost. Unutar hotela nalaze se restoran Ampelos, koji kroz fuziju vina i autohtone kuhinje također predstavlja kraj u kojem se Princess nalazi te Dolio bar u kojemu se moguće opustiti uz slastice i omiljeno piće. Tu je također i moderno opremljena Vinoteka, koja kroz široku paletu ponude vina i iznimno udoban ugođaj, nudi vrhunsko enološko iskustvo.

Dodatno opuštanje nudi moderno opremljen Wellness centar, i to kroz grijani bazen, četiri vrste sauna; Bio saunu, infracrvenu, tursku i finsku, jacuzzi te moderno opremljen fitness.

Zakoračite u svijet udobnosti, luksuza i stila koje Vam pruža hotel Princess.