Kako do nas

Grad Jastrebarsko nalazi se u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj i smjestio se 20 kilometara jugozapadno od glavnog grada Hrvatske, Zagreba. Zauzima prostor od 229 kvadratnih kilometara, a to se područje sastoji od 59 naselja. Do Jastrebarskog možete stići na više načina:

Cestovnim prometom
Automobilom možete stići na dva načina, „starom Karlovačkom cestom“ i autocestom A1 Zagreb-Rijeka koji ima izlaz Jastrebarsko na 20-tom kilometru, odnosno 2. izlaz iz smjera Zagreba.
Ukoliko putujete „starom Karlovačkom cestom“ iz smjera Zagreba, morate ići kroz Lučko i onda morate proći kroz mjesta: Gornji Stupnik, Rakov Potok, Pavučnjak, Klinča sela, Donji Desinec te ste potom u Jastrebarskom.

Autobusom
Na relaciji Zagreb-Jastrebarsko voze autobusi Samoborčeka i to sa dva mjesta, Savski most
(vozi radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanima) i Autobusni kolodvor Zagreb (vozi radnim danima a ne vozi subotom, nedjeljom i blagdanima).
Također, za dolazak u Jastrebarsko možete koristiti i FlixBus. Više na https://www.flixbus.hr/vozni-red-stanica/jastrebarsko

Željezničkim prometom
Ukoliko krećete iz Glavnog kolodvora u Zagrebu, za Jastrebarsko trebate izaći na 7. stanici po redu. Vozni red vlakova možete pogledati na linku Hrvatskih željeznica koji se nalazi u rubrici korisni linkovi.

Zračnim prometom
Najveća zračna luka u Hrvatskoj je Zračna luka Zagreb od koje do Jastrebarskog imate svega 40 -tak kilometara. Iz Zračne luke Zagreb do Jastrebarskog možete doći taxijem, autobusom ili kombinacijom prijevoznih sredstava.