Weddings

Posebna organizacija od koje zastaje dah

Ugostite svoje uzvanike u impozantnom vanjskom i čarobnim unutarnjim prostorima te doživite vjenčanje iz snova. Da, dragi mladenci, za nezaboravan „najvažniji dan“ pripremili smo posebnu organizaciju od koje zaista zastaje dah. Želite li da Vaših do 700 uzvanika doživi nezaboravnu svečanost, bez loše klimatiziranih priručnih dvorana, naguravanja u premalim prostorima uz lošu poslugu i još bezbroj drugih problema koji bacaju sjenu na Vaš dan? Sala za vjenčanje Princess je od same ideje, projektiranja i izgradnje predviđena za nazjahtjevnije događaje takve vrste te smo predvidjeli sve probleme koji bi se mogli pojaviti.

Posebno smo ponosni na našu iznimno bogatu ponudu usluga opremanja i dekoracija stolova u skladu s najvišim ugostiteljskim standardima. Profesionalno osoblje, prekrasan ambijent i vrhunska organizacija učinit će Vaš „najvažniji dan“ i najposebnijim! Neka proslava na visokom nivou bude najljepši početak novog zajedničkog života.

Nezaboravni ambijent za 60 do 700 uzvanika

naši stručnjaci specijalizirani za svadbene svečanosti prilagodit će svim Vašim željama.

Samo 15 minuta od Zagreba i to uz autoput. 

Sala Princess nalazi se u Jastrebarskom, tek petnaestak minuta od Zagreba, na samom silazu s autoputa

Uređeno predvorje sale za vjenčanja Princess

se pokazalo kao savršena lokacija za fotografiranje mladenaca i uzvanika.

Čuvano prostrano parkiralište

pod video nadzorom (za do 400 automobila).

Svečana ambijentalna rasvjeta

s mogućnošću podešavanja dati će dodatan duh Vašem svečanom trenutku.

Usluge cateringa

osiguravamo u sali za vjenčanja Princess te na lokaciji mladenca i mladenke (odnosno prema želji mladenaca).

Gurmanski specijaliteti za najzahtjevnije

U dogovoru s našim vrhunskim kuharima i someljeima, odaberite jedan od naših bogatih svadbenih menija i poklonite svojim uzvanicima neopisivu čaroliju okusa. Vi i vaši uzvanici ćete zasigurno uživati u posebno ukusnim gurmanskim specijalitetima i hvalevrijednim poslasticama.